2010-04-28

Jag är tillbaka. Huvudverken med och ännu en lab. rapport. Men en av de är gone with the wind och den tog med sig ett nationellt prov i engelska med. Jag saknar dem inte. Inte det minsta.
Ska iaf till GBG och tävla och åker redan imorgon. Ska bli fett kul. Nu ska jag deklarera och sedan traska till Menispenis. Ha en bra kväll!

Med tanke på inlägget här under kanske tanken slår er...

..."Varför i hela fridens namn är tjejen så uppklädd för..?", så ska jag förklara det med.

Det är nämligen så här att min bror konfirmerades i förmiddags. Var därför snabbt inne i stan och handlade en väldigt söt klänning från MQ, ett riktigt kap! Ikväll är det däremot 20års fest för min kusin, men då ska jag ha en svart klänning. Jag menar, samma klänning på två tillställningar?! DO NOT THINK SÅ ;)



Och det är väl klart att bilderna är tagna i det mest optimala rummet?! hehe


???????????

Dagens "odd-thing-to-do" är ingen thing egentligen. Det är mer att sändningen till mitt mobila bredband inte är alltför stark i badrummet. Tänk på det och jag lovar, tanken på vad jag gör i badrummet med datorn kommer och det ska jag berätta!
Badrummet är sjukt chill att sitta i. Ett grymt underskattat rum i hemmet. Tänk själv, om man sitter med datorn och behöver kissa. Hur långt är det att gå?! Inte alls långt! Perfekt!


Hey you!

Nu har jag precis avslutat bakandet av tre stycken pajer till imorgon, då min bror konfirmeras. Har dessutom dammsugat hela köket och köpt presenter och hygiensaker och jobbat större delen av eftermiddagen. Uppe på allt detta hann jag med en dödsdömd uppgift till engelskan som jag tom lyckades bli ganska nöjd med.

Jag är nog världens bästa dotter! Helt sjukt, jag kan allt och har allt. Utom möjligtvis ödmjukhet, men vemfan behöver det, när man har allt annat!?

oh, fan. Nu blev det försenat med.

Dagens odd-thing-to-do
Istället för att sitta ner och vänta, lugnt och fint (och slippa röra på oss) valde jag och Louise idag att ta 100bussen till ängarna och sedan hem.
Detta innebar att vi fick ca 15min promenad istället för 15min av att inte göra något alls.
HUR OFTA HÄNDER DET LIKSOM?
en tumme upp

Ready for change?

Men jag kanske ska skriva nått vettigt också ifall detta ska hålla... synd bara att inget viktigt händer alls.
Är ovanligt pank, har ovanligt lite att bry mig om... förutom det där med brist på pengar och tre uppgifter i skolan så är mitt liv ganska bekvämt.

Dagens odd-thing-to-do.. - Fick världens idé. Det blir en ny kategori. Så att ni får ta del av åtminstone lite av mitt hel-galna liv. Blir premiär i nästa inlägg, 17.30. Håll er uppdaterade!

21-04-10

Det roligaste med att ha blogg är att det alltid (eller inte alltid, det är ju inte kaos på min webplats precis..) men i alla fall varje dag är någon här inne och tittar. Det känns bra! Men räkna inte med någon speciell förbättring av bloggandet...

Press är aldrig bra har jag hört och och kan leda till oanade konsekvenser. Så ni vill väl inte pressa mig? Va?! VAA?!? Nej, tänkte väl det. hehehe



Do i have two? Anyone, two? Yes, to the lovely lady in black, two!

Jag är inte bara grym på att fånga stunden i mina bilder, jag är också en jävel på att redigera iphoto... eller? hehe

part 1 enjoy


Hello sunshine

Gissa om våren är här! Njuter nu av en grillad middag i uterummet med årets sommarhit (varje år) framförd av Celiné Dion. Förutom att regnet smattrar mot taket istället för en solnedgång i ögonvrån är allt perfekt. Förutom det då, och att jag fått inflammation i stora sätesmusklerna och kan inte sitta ner i mer än max tio minuter.. New York pics is next up! 
Det hade ju inte skadat med lite kvällssol....

NEW YORK CITY!

Uppdatering från New York.  SJUKT FETT! Alltidhopa. Frihetsgudinnan, Time square, Maddison square garden, empire state building, wall street, china town, ja. Allt har vi gjort. Vill nog aldrig åka hem. Har redan kollat in minst 5 olika hus där jag kan bo, var jag kan jobba och framför allt, var all shopping är. Fan att jag har två år skola kvar...

Ha det fett hemma. Imorgon har vi 20 grader ocg piknik i Central Park.

RSS 2.0