ändrade planer

Jag kom ju inte iväg imorse som jag skulle eftersom min gata var igensnöad. Men efter lite fix, lite trix och ett par telefonsamtal ska jag nu ta tåget till Helsingborg där jag blir hämtad. Detta betyder att jag kommer iväg till Höganäs. Sweet. Nu har jag lite packning kvar att ta tag i. Vi hörs senare

tack, snöhelvete!

Det blir inget jobb i höganäs för min del vilket har gjort mig riktigt lack. Jag har gått och blivit innsnöad Hur jävla kul är det? Jag kan inte bli argare än vad jag är! Godnatt

it's ready now, moving slow

Det fanns jordgubbar kvar sen igår, upptäckte jag när jag vaknade imorse. Så nu efter träningen (som gick awesome) gjorde jag mig en smoothie. Pappa hittade massa andra recept på smoothies som jag ska försöka mig på så fort det finns lite bär hemma. Nästa gång blir det med hallon eller blåbär, eller båda kanske.....
Godnatt

spotify

my big blue whale (klick, klick, klick)
En liten Helenafierad lista av Melindas underbara playlist! There u go, Louise =)

fruktigt

Varför inte göra sig en smaskig, iskall jordgubbssmoothie när det -10 ute? Precis. De var gudomligt goda. Nu ska vi fortsätta vårt Harry Potter maraton med film nummer 4. Imorgon har vi studiedag, så underbart.

om en månad blir jag 17!

1. Philip fick en mössa av snö när vi väntade på bussen. 2. Världens finaste, eller i alla fall gladaste Harry Potter! 3. Skovalet Converse var kanske inte lika lyckat i snöstormen på vägen hem som i de lätt graderna och vindstilla när jag stack hemifrån imorse.

en ny näsa kanske?

Sitter och skriver en muntlig redovisning om skönhets-/plastikoperationer till imorgon. Vet inte riktigt vad jag har för åsikt. Det blir ju inte direkt fulare med ett par välformade tuttar, men är det verkligen värt det? Kanske om man har zero självkänsla just pga brösten. Men om man inte lider något så känns det mer som om man gör det "bara för att" och då tycker jag att läkarna kan ägna sin tid åt de som behöver den, istället för dem med den stora plånboken!
Detsamma tycker jag om fettsugning. Det finns faktiskt folk som behöver det, men å andra sidan har de själv satt sig i en situation där det krävs en fettsugning och operation för att överleva så borde man nog tänka över en hel del andra saker också.
Det är svårt. Ett lyckat ingrepp blir ju inte fult direkt. Men sen måste man ha råd och tid också.

way in the past

När jag hörde dina nya vänner kalla dig **** blev jag rädd. Det var ju mitt smeknamn på dig. Du hade hatat det varje gång jag sa det. Kommer du ihåg? Var det därför du inte blev arg? Tänkte du på mig och allt som vi hade varit, precis som jag gjorde? Eller hade du glömt det helt?
Jag kommer alltid att älska dig för den du var!

stämningsfullt @ 7am

Läste på claudiastyle.devote.se om hur vackert hon tyckte det var när solen färgade hela himlen röd i skymningen. Jag kan berätta att i gryningen klockan sju, i -12 grader är det inte lika vackert. För er som någonsin undrat över det, så vet ni nu!

over and out

Nu vill jag bara hälsa godnatt! Mitt öra dunkar konstigt och jag har hicka, så det är bara en tidsfråga innan jag får näsblod. Just därför känner jag att det är dags att hoppa i säng nu. Och för att jag ska upp sex imorgonbitti!

och vinnaren är...


Galatime

Ikväll, eller om tre minuter, är det guldbagge-galan. Ska ni se den? Jag ska, mest för att det är Johan Glans som håller i den.

pokernight

Pokerkväll i lördags och jag spelade awesome. Nästan. Förlorade tre rundor och vann tillbaka mina pengar i fjärde och sista rundan. GOTT! Sedan hittade vi på andra spel där jag vann 40kr till. Awesome......

idag

Nu sticker jag iväg och jobbar, sen vidare på bio! Kiss and hug

amazing.........

från träningen i torsdags!

Louise färgas

Innan skolan idag var vi inne om Monna på hennes praktik. Louise blev fin i håret och medan vi väntade på hennes hårfärg klippte hon mig lite, hehe.
Här ska det egentligen vara en bild på mig när jag blir klippt. Men den går inte att ladda upp. Godnatt

ey, yo!

Bild från i tisdags, när jag och Louise väntade i hela 15 minuter på bussen som skulle ta oss hem.

Never say never

Tja, läget?
Har varit i skolan i cirka 30 minuter och har redan tröttnat. Det blir inte bättre heller av att jag ska åka direkt till vanningen efter skolan. Fast det kan nog bli kul ändå. Har en helt egen M0 grupp, hehe.
Nu ska jag gå på engelska.

i can't change your mind

Arh! Jag skrev precis ett litet kort inlägg om hur jobbiga dagar verkar tycka om mig och att de aldrig tar slut, och så försvinner allt! HUR IRONISKT?
Anyway, det mesta har varit väldigt jobbigt idag. Jag har legat i sängen de senaste två timmarna och önskat att jag var själv, någonstans långt borta. Jag behöver lugn och ensamhet. Två saker det saknas i mitt liv.
Imorgon tar jag sovmorgon eftersom jag inte börjar förrän 13.10. 30min idrottsteori -> 2timmar håltimme -> 30min engelska. Aningen drygt. Åker sedan direkt till vanningen och jobbar.
Vi hörs imorgon

jag är trött

Jag har nog aldrig varit så trött som jag är nu. Och hungrig. Men mest trött.
Jag ska kila iväg snabbt till Melinda strax och låna en tröja och sedan ska jag sova. Ikväll är det träning och då måste jag vara pigg ju! SES!

Bilden är från vårt spexfoto i nian. Jag Louise och Melinda =)

i don't remember you

Om 15 minuter börjar min sista lektion. Så om en timme och 15 min slutar jag för idag. NICE!

Tisdagar är helt perfekta! Jag slutar 13.40, ska inte jobba och har innebandy vid åtta på kvällen! Tisdagar ska bli mina dagar. Så får det bli.



Jag blev så lycklig när jag såg klippet när Zlatan spelar fotboll nyss på tv, att jag började gråta. Små droppar av diamanter som knappt syntes. Att se, förstå och på något sätt känna hur en person får så många människor att tro, drömma och hoppas gör mig så lycklig att alla miljoner diamanter inte går att hålla tillbaka.
& så sentimental är jag! Godnatt

over and out

Äntligen är alla måsten för idag slut och ni anar inte hur trött jag är. Har hunnit med en hel del faktiskt. Om man bortser från min jobbiga morgon då. Det var nog därför det blev så jobbigt sen... Förmodligen.

Intervjuerna gick great, by the way. Det var väldigt spännande och väldigt mycket svårare än vad man kan tro. Men jag är en erfaremhet rikare och vet vad som försegår på andra sidan bordet, om vi säger så.
Nu ska mamma och jag se Idrottsgalan och sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon. Börjar redan klockan åtta på tisdagar ju.

jobbig morgon

Jag hatar skånetrafiken! Speciellt idag och speciellt när de är som mest oregelbundna. I torsdags kom inte en buss och idag körde de i 30 km/h på motorvägen så jag missade bussen mot skolan. Nu är jag i skolan, en halv timme sen och jag har precis ätit upp mina nudlar och det första jag gjorde var att gå med i en hata skånetrafiken-grupp på facecool!  Men.... mitt horoskop sa att någons optimistiska inställning skulle smitta av sig. Jag kan ju alltid hoppas!
Idag ska jag och Louise vara med och intervjua en ny bibliotekarie. Ska bli spännande. Och så börjar Esteten idag. Ska bli minst lika spännande.

dresscode 2010-01-17

Världens bästa pyjamas lägger jag inte ifrån mig om jag inte måste! Nu ska jag fortsätta att städa och lyssna på John Mayer!

let me go


off i go

Engelska? Klar
Spanska? Klar
Städning? Har inte ens börjat.
Så om ni undrar så städar jag!

Renovering pågår

Så där ja! Nu har jag bara headern och färg kvar. Jag är nöjd. Dock hinner jag inte mer nu för nu har jag en spansk uppgift och en engelskuppgift att göra.

Jag kan i alla fall berätta att jag hade grymt kul igårkväll. Jag hade inte min kamera med mig, men det var det andra som hade. I fall det kommer upp några förnedrande bilder på facebook lägger jag nog upp några här med. Ni får helt enkelt hålla tummarna!

Jag fixar och donar

Förändringens vid blåser rakt igenom mig. Jag är ganska nöjd för tillfället, ska nog pilla lite till med det. Men det är jobbt och klurigt och pepparkakorna är ganska långt ifrån mig, så jag ger upp för idag. Dessutom kommer Malin snart och hämtar mig och då måste jag vara duschad och fixad och klar. Vilket jag inte är.  SKYNDA HYNDA! C ya



Det är så typsikt mig att spilla när jag äter och 7 av 10 gånger hamnar det på tröjan. Hemma-Pizza idag? Jadå

bad hair-year?

Naturligt är bäst? Sommar, värme & inte ett spår av varken hårfärg, toning eller spray!
När skolan började färgade jag det väldigt mörkbrunt...
... som sedan blev rött med rosa skiftningar & lugg när jag var med som hårmodell. Luggen var inget kul men färgen var häftig. Dock var det en väldigt lätt toning, så jag blödde rosa vatten från huvudet var gång jag duschade eller jobbade.
När toningen gick ut var där ju alla möjliga färger och att jag började bleka det själv hemma... haha. Orange/rosa är inget någon borde satsa på!
GULT ÄR FULT!
Så... ganska nära utgångsläget.
Vad vill jag ha sagt? 4 färgningar & 5 blekningar på mindre än ett halvår är inget bra!
Mr Balsam & Miss Inpackning är mina bästa vänner!
(Yes, ett helt inlägg om mitt hår! Givande!!!!)

he acts like summer but walks like rain

Jag får riktigt dåligt samvete av att ha en blogg som inte uppdateras. Speciellt eftersom här är folk inne varje dag och kollar. Tänk om de blir besvikna? HAHAHA, nej. Det spelar nog ingen större roll. Mitt så kallade liv är inte så händelserikt. Förutom ikväll när jag ska på Tildas 20års firande. Det ska bli kul =)
Annars har har nada att skriva om. Fast nu kommer jag hitta massa att uppdatera om. Vi får se hur det blir med det.

you were never on of us

Träningen idag gick grymt! Orkade verkligen inte ta mig ner egentligen. Men när jag sprang där så lossnade allt och det gick överraskande bra! TACK! Mitt självförtroende var i behov av det! Jag var dessutom och jobbade ett par timmar. & vi hade lika-behandlings-tema/program-dag i skolan. Det var inte så kul alls faktiskt.
Nu ska jag plocka undan och gå och lägga mig. Imorgon startar nya schemat och jag ska ha engelska igen! GöTT!

you're the only one i know

So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm closed
Tell me when you hear me falling
There's a possibility it wouldn't show

Know that when you leave
By blood and by me I fall when you leave
By blood and by me i follow your lead

& just det

Öppet Hus gick magnifikt!

Egentligen vill jag hem och sova!

Direkt från söderslättshallen.
Jag hade hoppats på att Gårdarike-matchen skulle vara slut. Men tji fick jag. Till min stora glädje så var södans internet ganska så trådlöst och ganska så lösenordslöst!
Men jag är trött, Louise är trött och idag slutade vår ht09! Engelska på fredag, wiiiho! =)
Live from södan!

Hej! Igen!

Cirkus tre dagar sedan jag uppdaterade sist. Härligt med regelbunden uppdatering av en ganska så värdelös blogg va? Moving on!
Jag är fortfarande i skolan och klockan är fyra. Ingen vidare hitt. Men vi har öppet hus här i Svedala och yes, ni tänker helt rätt; jag ska vara här. Vid sju kommer Louise mamma och hämtar oss och kör oss till Trelleborg där vi ska se en DM-match mellan Helsingborg och Palmstaden med laget. Ska faktiskt bli kul, om det inte vore för min bajsiga mensverk.
Vi hörs! =)

jag vill inte

Jag har nog världens mest täppta näsa, helt sinnes! Sitter med munnen öppen hela tiden och andas som en hund som sprunget lite för mycket. Jag. Behöver. Te! med massa honung, yummi! och så behöver jag stöda och borsta håret.

windy

Annars blåser det rätt ordentligt här.
Hade jag varit ute hade jag inte varit kvar!

och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde!

Mitt jobb gick awesome, matchen mindre awesome. Kvällen spenderade jag hemma hos Louise till tonerna av världens finaste håkan.
På måndag börjar jag skolan och jag längtar faktiskt lite. Mest efter att ha något att göra, få lite stadga i dagarna, typ. Blir så rastlös efter ett tag annars. Och så vill jag få mina betyg och kunna stryka geografin från mitt nya schema. Haha, I can't wait!

and if it hits, better make it worth the fall

Jag säger godnatt!
Imorgon ska jag jobba och spela match.

Lyssna på den!

Låten i förra inlägget är också rätt awesome, btw.
Friends heter den!

2010-01-08

Jag sitter hemma hos Louise right at this moment och lyssnar på underbar musik by Lykke Li. Louise ska noppa mina ögonbryn nu. Jag har blivit lat på den fronten, och om jag har tur, så kanske hon fixar till mina naglar lite. Håll tummarna! Jag är verkligen skitdålig på naglar. Just nu är de fulla med hafsigt limm från mina lösnaglar som jag tog av förra veckan. Men vad ska man göra?! Jag är ju varken rik eller känd och måste hålla mig i topptrim all the time.

Vitt

Var och såg Sherlock Holmes nu ikväll med Melinda & Louise. Fet film, grymt imponerande tankesätt^^.
Är för övrigt grymt sugen på potatissalad. Och så måste jag bädda. See ya!

En bild från gothia!

Hehehe, Nattis fick plats i ett av skåpen. x)

Back!

Mina fem dagar i GBG med mitt fina lag har varit wonderful! & en ny klubba rikare har jag blivit.
Dessutom spelade vi över förväntan och riktigt bra. Vi har utvecklats så fint =).
Pga en väldig otur med lottningen av grupper, så gick själva turneringen inget vidare. Men det är okej ändå.
Nu är jag så sjukt trött att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Jag har lite bilder och mer detaljer om gothia att komma med imorgon, ville bara säga hej; hej! Vi hörs imorgon.

Överskattat firande!

En heldag av städning av både mitt rum och mig själv har fått mig att inse hur överskattat jag egentligen tycker att nyårsfirandet är. Inget speciellt händer ju. Dessutom borde man ju fira året som gått, och om man inte är nöjd med det så firar man ju helt i onödan egentligen! Jag är nöjd med den tänke-insatsen!

en litet del får ni ta del av


Mirakel

DET BÄSTA MED IGÅRKVÄLL?
ATT VIBRATIONEN PÅ MIN TELEFON BARA KOM TILLBAKA!
Den har inte funkat sedan jag var och såg New Moon andra gången i slutet av november.
Det gjorde mig glad! =)

Nyår

Heeeeeeej 2010 !!!!!!!!
Mitt nyårsfirande var (och blev) inte helt som det var planerat, men vad gör det? Helball kväll fick jag. Först med god (hallå?!?!?! Magnifik är ett bättre ord för oxfilé med världens godaste potatisgratäng med getost och sås!). Sen gick jag och Louise vidare till Oscar och dansade och lyssnade på musik och spelade spel. Galet kul. Lite i tolv mötte vi upp Monna och firade in det nya året. En runda om Sofie hann vi med också.
Skönt med nytt år och nya äventyr. Jag har inga nyårslöften än, ska försöka komma på några få vettiga nu, idag eller under Gothia, som vi drar på imorgon redan.


RSS 2.0