NY

Så..... det var ju bara 100 år sedan! Veckorna flyter in och ur varandra och imorgonbitti (tiiiiiiiiiiiiiiiiidigt) åker jag med min bästavän till New York. Det smakar lagom bra!
Så det blir inte bättre uppdatering även om det är lov! När jag kommer hem och har sovit, tränat och gjort tävlings-comeback ska jag tänka över det här med att ha blogg. Vi hörs då! HA EN GALEN PÅSK, VÄNNER!

Kreativt eller vad?

.... som jag borde ha gjort:
* En uppgift till idrotten som skulle vara inlämnad förra veckan.
* En uppgift till naturkunskapen till imorgon.
* Duschat!!!!!!!!!!(!)
* Städat på mitt rum.
* Släppt hur otroligt vacker filmen jag såg i söndags var!
Så oansvarig jag har varit! Men å andra sidan spenderade jag hela två (?!) minuter i paintbrush för att få till detta otroliga konstverk!

awesome

Annars kom jag hem och fick reda på att mamma och pappa bokat resa till Italien i sommar. SWEET!

he is kind of lost

Världens bästa film! Slår sig in och utökar min stränga top-två till en top-tre!

2010-03-21

Min vecka har varit galet händelselös och ändå har jag inte haft nån tid över, knappt!

I fredags firade jag att en ovanligt förvirrande skolvecka var över med tjejmiddag och följdes upp med en klassfest igårkväll. Men tro inte det bara varit nöjen! Imorse befann jag mig 07.45 på vannigen och seriesim! Om en stund har jag samling till match, säsongens sista. Ikväll avslutar jag med bio med Louise.
Och om två veckor åker jag till NYC! Sweeeeeet!

Gibk F16♥

Vinst idag igen. Awesome. 5-3 mot Bjärred. På söndag är sista seriematchen, hemma mot FBC! Sådär lagom efter en halvdag jobb, efter en klassfest halva natten. Nu ska jag sova däremot. Godnatt


ELIT!

KOLLA IN ANTALET VIEWS! Ändå fett! he-he-he. För att kolla in klippet där Jokke sjunger, klicka här. Det är faktiskt förvånande fint.

save me with your love tonight

Hemma från Göteborg igen. Lagom galna 24 timmar. Kvällen har jag spenderat först på gästis för Pelle fyller år, sedan hemma @kronvalls för tårta och sist hem till Oscar och kollade film. Imorgon är det match igen, borta mot Bjärred. Ska bli spännande! Godnatt!


-> gbg

Live-update; Louise och jag delar på baksätet i vår minibil! Varsin dator och var sitt headset.... Vi har aldrig varit mer sociala!

what a feeling.........

Hemma igen. Vinst mot Svedala med 10-1 sådär på kvällskvisten. Inte alltför fel. Imorgon drar jag och L till GBG = att jag ska packa och sen sova. Hörs imorgon :)

did i say that i want you? did i say that i need you?

Hemma igen från träningen (för två timmar sen snart) och ska snart göra mig iordning för skola, packa väskan för innebandy matchen ikväll. Skönt med en lugn stund i alla fall!

sun black and white!

Tack du snälle, anonyme läsare som berättade att du hade saknat mig under min frånvaro. Att veta att det i alla fall var en som tycker om ger mig oändligt med motivation! Så nu ska jag plugga ett fåtal mattetal och sova. Upp 05.30 för morgonträning, jaman!
En annan sak som gör mig otroligt lycklig är att solen är framme, nästan hela tiden och att himlen är blå. WONDERFUL! & Alice in Wonderland var rätt awesome, på gränsen till ren awesomeness!

Hur många har saknat mig?

Glömt uppdatera? Jaaa. Förlåt
Jag har faktiskt inte haft lust. Har inte haft något att skriva om heller för den delen. Mattias fick mig att inse hur kul det är att dela med mig till världen om min händelserika vardag. IKVÄLL SKA JAG SE ALICE IN WONDERLAND! c yaaaa

elevråd

nu sitter jag här bredvid en riktig snygg kille som heter Mattias Johnsson. vi har precis varit på elevråds möte fy fan vad ball:D älskar dig
(MATTIAS SKREV DETTA SJÄLV!)

RSS 2.0